Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@textape.nl. 

  • Wij sturen u vervolgens een e-mail met daarin een retourformulier, retouretiket en retourinstructie.
  • Open het retourdocument bijgevoegd bij deze e-mail en print het uit.
  • Vul het retourformulier in en leg het artikel en het retourformulier in de doos.
  • Plak het retouretiket op de doos.
  • Verzend uw retourzending (bijv. met PostNL vanaf € 6,95) en bewaar uw verzendbewijs. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.

  

Gevolgen van het gebruik maken van uw herroepingsrecht/retourneren

In het geval dat u alle artikelen uit uw bestelling retourneert, zullen wij het complete orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten voor het heenzenden aan u terugbetalen. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Als u een deel van uw bestelling retourneert, zullen wij alleen het bedrag van de artikelen die u aan ons retourneert aan u terugbetalen.

Na ontvangst en beoordeling van uw retour zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

VERZENDEN

Bestellingen worden verzonden op maandag, woensdag en vrijdag. Bestellingen die op deze dagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. 


VERZENDKOSTEN

Bestellingen boven de € 135,- worden gratis verzonden.

Nederland: € 6,95 voor bestellingen tot € 135,- (incl. BTW).
Buitenland: Binnen EU: € 14,50 voor bestellingen tot € 135,- (incl. BTW).

Alle prijzen incl. 6% BTW.


KWANTUMKORTING

Wordt berekend over het totaal aantal rollen, elke combinatie mogelijk:

Totaal aantal rollen
Korting
1 - 30 -
31 - 60   5%
61 - 90 10%
90 - 120 15% 

WIJ ACCEPTEREN

we accept